Prediksi Lomboktoto

Prediksi HK - Prediksi SGP - Prediksi Sydney Terakurat

У Великобританії нові правила зупинять 800 000 людей

Potential Pitfalls to Avoid When Choosing an Online Casino - The Buzzie

Зміна набуває чинності через три місяці

Комісія з азартних ігор оголосила про заборону дозволити споживачам у Великобританії використовувати кредитні картки для азартних ігор.

Заборона, яка набуває чинності 14 квітня, слідкує за оглядом комісії про азартні ігри та огляд уряду про ігрові машини та заходи соціальної відповідальності. Проведено громадську консультацію https://garbuzz.com.ua/ між серпнем та листопадом 2019 року.

24 мільйони дорослих у Великобританії азартна, з 10.5 мільйонів цих азартних ігор в Інтернеті. Британська фінансування оцінює, що 800 000 споживачів використовують кредитні картки для азартних ігор.

Просунули історії

Окремі дослідження, проведені Комісією, показують, що 22% онлайн-азартних гравців, які використовують кредитні картки для азартних ігор, класифікуються як проблемні азартні гравці – з ще більшим ризиком шкоди.

Заборона, яка застосовуватиметься до всіх онлайн та офлайн-азартних продуктів.

Ніл Макартур, виконавчий директор Комісії з азартних ігор, сказав: «Азартні ігри на кредитній картці можуть призвести до значної фінансової шкоди. Заборона, яку ми оголосили сьогодні, повинна мінімізувати ризики шкоди споживачам від азартних ігор з грошима, яких вони не мають.

«Дослідження показують, що 22% онлайн-азартних гравців, що використовують кредитні картки, є проблемними азартними гравцями, ще більше страждають певною формою азартної шкоди.

“” Ми також знаємо, що є приклади споживачів, які накопичили десятки тисяч фунтів боргу через азартні ігри через доступність кредитної картки. Існують також докази того, що плата, що стягується з кредитними картками.”

Пан МакАртур сказав, що хоча він розумів, що деякі споживачі використовували кредитні картки, оскільки вони були зручними, ризик шкоди іншим був занадто високим, щоб дозволити використовувати кредитні картки продовжувати.

“Ми усвідомлюємо, що ця зміна буде незручності тих споживачів, які відповідально використовують кредитні картки, але ми впевнені, що зменшення ризику шкоди для інших споживачів означає, що дії необхідно вживати.” він сказав. “Але ми будемо оцінювати заборону та уважно стежити за будь-якими ненавмисними обставинами для споживачів.”

Пан Макартур попередив, що, хоча ймовірно, зменшить шкоду в азартних іграх, заборону кредитних карток потрібно супроводжуватися іншими зусиллями.

«Заборона є частиною нашої постійної роботи над зменшенням азартної шкоди. Нам також потрібно продовжувати роботу, яку ми виконували з операторами азартних ігор та фінансовою індустрією, щоб забезпечити споживачі лише азартні гроші з грошима, які вони можуть дозволити собі витратити.”

Минулого року Міністри з питань цифрової, культури, медіа та спорту (DCMS) також зустрічалися з банками та азартними операторами, щоб обговорити свої зростаючі проблеми кредитні картки.

Міністр культури Хелен Утелі сказала: “У той.

«Є чіткі докази шкоди від споживачів, які роблять ставки з грошима, яких вони не мають, тому абсолютно правильно, що ми діємо рішуче для їх захисту.

«Минулого року ми запровадили хвилю жорстких заходів, включаючи скорочення максимальної акцій на терміналах ставок у фіксованих шансах, приносячи більш жорстку віку та перевірку ідентичності для азартних ігор в Інтернеті та розширення підтримки національних спеціалістів за допомогою довгострокового плану NHS. Ми також забезпечили низку зобов’язань від п’яти провідних операторів азартних ігор, які включатимуть фінансування 100 мільйонів фунтів стерлінгів на лікування проблемних азартних гравців.

“Але є ще більше. Ми будемо проводити огляд Закону про азартні ігри, щоб переконатися, що він підходить для цифрової епохи, і ми розпочнемо нову загальнонаціональну стратегію залежності в 2020 році.

«Ми не будемо вагатися, щоб вжити будь-яких подальших заходів, необхідних для захисту людей від азартних ігор.”

Сьогодні також бачили, що Комісія оголошує зміни до ліцензійних умов, які вимагатимуть усіма операторами азартних ігор в Інтернеті, щоб брати участь у схемі Gamstop та запропонувати своїм клієнтам послугу з 31 березня.

Ніл Макартур сказав: “Ми вітаємо той факт, що Gamstop потрапив на цей етап у їхньому розвитку та заохочуєш їх продовжувати вдосконалювати свою пропозицію, особливо стосовно запобігання тим, хто самостійно оприлюднив, націлений на прямий маркетинг.

«Важливо, щоб схеми самоузахисту були максимально ефективними, і вони будуть найбільш ефективними, коли вони будуть використані в поєднанні з іншими інструментами блокування, такими як програмне забезпечення для блокування азартних ігор та блокування платіжної картки.

Хелен Утелі додала: “Ми зрозуміли всі підприємства, які мають зв’язки з азартними іграми, такими як оператори, платформи соціальних медіа та банки, що вони повинні бути соціально відповідальними та використовувати силу технології та даних, щоб допомогти споживачам керувати своїми витратами та захистити їх від шкоди.

«Мене заохочують більшість основних банків високої вулиці, що вводять заходи, щоб клієнти дозволили вимикати витрати на азартні ігри через мобільні додатки.

“Зробивши це регуляторною вимогою для всіх веб-сайтів з азартними іграми в Інтернеті, ліцензованим у Великобританії, щоб підписатися на Gamstop. Я впевнений, що люди, які зробили значний крок, щоб відмовитися від азартних ігор, будуть добре підтримуватися, поряд із широким спектром інших інструментів.”

Заборона набирає чинності в три місяці з сьогоднішнього дня, охоплюючи всі форми земельних та онлайн-азартних ігор.

Національна лотерея вже не приймає платежі за кредитними картками для онлайн-гри. Деякі інші ігрові оператори вже вжили добровільних заходів, щоб запобігти операціям кредитної картки.

Updated: 21/04/2023 — 11:01 am

Tinggalkan Balasan

Prediksi Lomboktoto © 2022 Frontier Theme